magicnovels

Direktlänk till inlägg 26 januari 2013

Romantic ending!

Av Lovi & Sara - 26 januari 2013 15:48

Jag och Amber gick in i rummet. Jag satte mig på den mjuka lilla sängen, jag var precis på väg att öppna min mun och säga till Ambie men då ringde min mobil.
"Hallå?" Sa jag lite nervöst
"Vart fan har du varit? Jag var orolig för dig!" Sa en argt röst bakom luren då hörde jag att det Jake. OMG jag hade glömt ringa honom. Men varför var han orolig för mig?
"Varför var du orolig för mig?" Sa jag lite strängt
"För att... Jag älskar dig!" Sa han. Jag kunde inte tro mina öron skojade han eller?
"Du skojar?" Sa jag lite nervöst.
"Nej jag skojar inte om sånt och för att bevisa det, vill du gå på en dejt med mig?" Sa han gulligt.
"O-Okej varför inte!" Sa jag glatt.
"Vad sägs om två dar?" Sa Jake.
"Det går bra vi ses vi cafeterian då!" Sa jag
"Okej hejdå vi ses snygging!" Sa han lika gulligt. Jag rodnade lite.
"Hejdå snygging!" Sa jag med ett litet fnitter. Sen hängde jag på luren. Jag kollade åt Amber hon gav mig tummen upp, hon läste mina tankar igen.
"Wow det gå-..." Försökte Amber säger det var då vi hörde ettskrik. Jag och Amber sprang upp för trapporna, det ända jag kommer ihåg var att två svart klädda män tog mig och Ambie och då kände jag nått vasst runt min hals. Jag vaknade mitt i natten jag kände mig törstig, men inte törstig efter vatten.. Jag var törstig efter blod. Nej det kunde inte vara sant! jag sprang fram till spegeln, jag hade förändrats jag hade ett krit vitt ansikte och blod röda ögon. Jag kunde inte tro det. Då kom Selena in med Amber och Melody och dem var också förändrade innan jag hann säga nått började Selena prata.
"Ni måste förstå er mamma ville det här åt er det var därför hon ville att jag skulle ge er de här halsbanden, ni måste tro mig!" Sa hon. Hon lät rätt snäll.
"Jag antar att om mamma ville det så gör det inget med mig." Sa Melody. Om Mel var okej med det så var jag det med.
"Vi är också okej med det." Sa jag och Amber tillsammans.

Efter 2 timmar fick vi åka till vårt hus det var så skönt att vara hemma.
"Så du ska på en dejt Kitty!" Sa Ambie och flinade. Jag rodnade lite.
"Javadå då?" Sa jag glatt och rodnade lite mer.
"Gissa vad mer?" Sa Ambie med ett brett leende och kollade på Melody som också rodnade.
"Men oh.. Okej ja jag ska på dejt med Josh, killen från cafeterian och slottet." Sa hon glatt.
"Jag ska på dejt imon med den snyggaste killen!" Kvittrade jag och hoppade omkring!

Jag gick och la mig på min säng efter 10 minuter sommnade jag. Jag vaknade på morgonen och gick direkt till badrummet och duschade. När jag kom ut tog jag på mig min finaste klänning jag gick och satte mig på en pall i hallen. Jag kollade på min mobil och jag hade fått ett nytt meddelande från Jake det stod : "Vi ses om 1 timme snygging!" Oh så söt han är! Jag kunde inte vänta. Jag gick upp på mitt rum tog på mig mina finaste högklackade skor och jag satte på smink. Jag tog på mig mitt snyggaste halsband, som var det från Selena och ett armband. Jag kollade på klockan det var på tiden jag gick ner och sa hejdå till Ambie och Mel. När jag var framme vid cafeterian stog Jake där han var så snygg somvanligt jag tappade andan.
"Hej!" Sa han glatt
"Hej!" Sa jag lika glad tillbaka.
"Wow du är jätte vacker! Jag har inte sett nån vackrare!" Sa han, så gullig han är.
"Aww tack, du är jätte snygg du med!" Sa jag snällt.
"Ska vi gå nu eller?" Sa han.
"Ja okej kom då." Sa jag. När vi var framme vid resturangen så var det ett jätte stort hus det var jätte vackert vi gick in och satte oss på platserna. Vi pratade ganska länge vi verkade komma överens med varandra och ju längre vi pratade så var vi mer lika varandra. När vi gick ut ur resturangen tog vi en promenad till stranden.
"Det var jätte roligt idag!" Började jag.
"Ja det var det, du är så himla vacker och snäll!" Sa han.
"Du är jätte vacker du med och du är den snällaste killen jag har träffat!" Sa jag med min gulligaste röst. Då kom han fram och våra läppar mötes och vi började kyssa varann, vi kysste varandra i 5 minuter.
"Wow det var helt fantastisk!" Sa han efter att vi slutade kyssas.
"Ja det var det, det var den bästa kyssen! Vi borde gå på en annandejt igen." Sa jag glatt och log mot honom.
"Jag tror inte det!" Sa han
"Varför inte?" Sa jag lite oroligt.
"För att jag har redan fallit för dig jag vill att vi ska vara ihop!" Sa han och log brett mot mig jag rodnade och han kom fram och kysste mig.
"Så vi är överens att vi är ihop nu eller?" Sa han med ett gulligt leende.
"Ja såklart!" Sa jag jätte glad och hoppade i hans famn. När jag kom hem så satt Mel och Ambie och pratade om Mels dejt. När jag kom in så började dem komma fram till mig och började ställa massor med frågor vi satte oss i soffan och jag berättade allt till dem och de var jätte glada för min skull.

Det gick 2 år jag och Jake var fortfarande ihop och jag berättade till han om att jag var vampyr, och att jag kunde kontrollera eld. Han blev helt överasskad och då ville han bli en vampyr, han ville vara med mig föralltid. Efter att han hade frågat mig många gånger så sa jag ja och han blev en vampyr den vackraste vampyren. Melody och Josh gifte sig och tillsammans åkte dom till Paris påsmekmånad. Amber hittade en jätte vacker kille och dem ska nu gå på sin andra dejt. Allt ordnade sig till slut.
________________________
Så det var det sista kapitlet den blev extra lång men jaha det var allt hoppas ni gillade den. Puss och kram! ?
~~Sara~~

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lovi & Sara - 4 maj 2014 10:31


  Once Joshua made his way out of the room I threw myself onto my bed, burying my head in the pillow, as I had done moments earlier. This seemed to be the only way I could kind of disappear from my own mind. I wasn't sure what was going on, but it...

Av Lovi & Sara - 23 april 2014 19:14


During the whole class I couldn't thing about anything else than the sign in my book, I catch Michael looking at me a few times as he was going to say something but he didn't. When the clock rang he jumped up from his seat next to me and almost r...

Av Lovi & Sara - 12 april 2014 19:52


  I made my way into the first class, biology. I sat down at the back of the classroom, beside I now had Savannah. I let out a small sigh as I searched around the room, already getting bored. At the corner of my eyes I saw a guy, he was snapping h...

Av Lovi & Sara - 12 april 2014 17:28


I woke up in my big king sized bed which was vine-red and very comfy, I opened my sleepy sea blue eyes as I scanned my big messy room. My room was full of books and pictures. The walls were a matching red and the ceiling was black. I loved the desig...

Av Lovi & Sara - 28 mars 2014 16:24


  I laid in my bed reading one of the many books stocked up beside my bed, I wasn't aware of what was happening around me. No I was in that world, the world where you don't have to worry about anything what so ever. I usually went I to that world,...

Presentation


Hello dear readers, this is a blog where two teenagers are in charge writing different magical novels. We make up everything ourselves, and all copying is reported! Leave a like and a comment, or suggestions. xx

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

magicnovels


Ovido - Quiz & Flashcards