magicnovels

Alla inlägg den 11 februari 2013

Av Lovi & Sara - 11 februari 2013 18:21

 

 

__________________________________________________________________________________________________

 

Jag och Louis kom tillbaka in i huset. Vi gick in i köket efter vi haft en passionerad kyss ute i vardagsrummet.

"Hej!" Sa jag glatt när jag mötte Letty. Jag hjälpte henne med maten, den var snart klar. Jag skulle bara göra lite sallad. När killarna var upptagna med att prata med varandra så passade jag på att fråga Letty en sak.

"Har du sagt till Harry? Hur gick det?" Sa jag ivrigt. Hon fnittrade, Harry kom fram till oss och greppade Lettys arm och drog henne till honom. Jag skrattade åt dem när de dansade långsamt i mitten av köket. Louis gick närmare mig och jag lutade mig mot hans hårda bröst. Jag kände han andades och hans bröstkorg åkte upp och ner. Jag kollade upp mot hans ansikte, våra ögon möttes och vi log mot varandra. Han kupade mitt ansikte i hans händer och förde mina läppar mot hans, vi möttes i en mjuk kyss. Harry och Letty fnittrade åt oss. Vi slutade kyssas och skrattade med dem. När vi fixat klart middagen dukade vi bordet prydligt med vin och annat till. Jag gick upp för att byta om, vi hade nämligen en liten fest nu. Jag gick in i mitt och Lettys rum, jag stängde snabbt dörren och drog av mig kläderna jag hade på mig. När jag bara stod i underkläder gick jag fram till vår gaderob. Jag drog ut en beige klänning med en söt liten rosett på magen, ett par matchande skor och ett jätte fint guldigt halsband med ett hjärta.

 

Jag drog sakta på mig klänningen. När jag tagit på klänningen skulle jag dra upp dragkedjan då någon kom in i rummet. Jag vände mig förvånat om och möttes av Louis. Han flinade brett och gick fram till mig. 

"Kan du hjälpa mig att dra upp dragkedjan?" Sa jag och log mot honom. Han nickade och gick närmare mig. Han fäste händerna på mina höfter och drog mig intill honom. Jag kunde känna hans andetag mot min nacke, det gav mig gåshud. Han kysste mig sakta på min högra axel, upp mot mitt öra medans han drog upp dragkedjan på min klänning. Han skulle precis släppa mig och gå då jag drog honom närmare igen. Jag blundade medans jag kramade honom hårt i mina armar. Han höll mig i ett starkt grepp medans jag sakta öppnade ögonen. Sedan gav jag honom en lång kyss på munnen, han släppte in sin tunga i min mun. Jag flinade mot hans läppar. 

"Jag måste göra mig i ordning nu." Fnittrade jag i hans öra. Han kysste mig igen och gick sedan ut ur rummet. Jag bet mig om läppen och satte mig ner vid smink bordet. Jag tog lite rouge och några drag med mascaran. Mer behövdes inte, sedan tog jag på mina klackskor och satte på mig halsbandet. Jag fixade mit hår så framhåret var bakåtdraget och fastsatt i en rosett med ett långt ljusrosa band. Och resten av håret hade mjuka lockar som ramade in mitt ansikte. Jag gick äntligen ut ur rummet och mötte Letty på vägen ner. Hon hade på sig en lång ljusblå klänning som räckte till fötterna men visade ändå upp hennes vita klackar. Hon log mot mig med det långahåret i en bulle på vänstra sidan av huvudet. Jag log tillbaka sedan gick vi tillsammans ner, armkrok mot alla killarna. Allihop hade smoking och log stort mot oss när vi kom ner. Louis hade nu på sig en svart kavaj och svarta matchande byxor till, hans rosett var beige - samma som min klänning. Jag gick fram till honom med ett stort leende på läpparna. Han kysste mig på läpparna. Jag besvarade kyssen och han ledde mig till en av stolarna, han sköt in stolen åt mig och satte sig brevid mig. När alla satt sig ner började vi äta, alla var rätt så hungriga. Louis kollade på mig under hela middagen. Han la mjukt sin lediga hand på mitt knä, jag kollade upp mot honom. Jag log mot honom och kände hur Letty kollade på mig. Jag vände mig om, Harry satt och flinade mot Letty. Hennes kinder var lätt rosa av Harrys närvaro. Jag log mot henne och hon log tillbaka. Niall började prata lite om olika saker, mest mat. Zayn berättade att han träffat Perrie häromdagen. Men jag orkade inte lyssna, speciellt inte när jag hade Louis brevid mig. 

 

När vi alla ätit klart och pratat lite till var jag och Louis bara tvugna att lämna de andra. Vi låste in oss i Louis rum, han log mot mig när jag satte mig på den mjuka sängen. Han satte sig brevid mig och började försiktigt smeka mina ben. Sedan kysste han mig ömt precis under mitt öra. Jag kände hur hans händer strävade efter dragkedjan på min klänning. När han dragit ner den så drog han av mig klänningen och jag tog av mig mina skor. Sedan tog jag av hans tröja, där efter drog han av sig sina byxor. Efter ett tag av kyssande så flyttade vi oss mot sängen. Vi sa inte ett enda ord och drog täcket över oss. Efter det blev det mer och mer intensivt.

__________________________________________________________________________________________________

Sådär, lite romantik i slutet.. Ni kan nog lista ut själva vad dem gör. Haha :)

Kommentera!

// Lovi ~

Av Lovi & Sara - 11 februari 2013 18:17

Äntligen när vi hade fotat klart fick vi kolla på bilderna. Jag såg bilden med Louis och Ariana den var så himla gullig. Harry lekte med mitt hår och log gulligt mot mig jag fnittrade. Ariana reste sig från fotöljen och gick, lite efter henne gick Louis. Vi andra stog kvar och kollade på bilderna. Det kom en bild på mig och Harry vi var ganska gulliga i bilden, han höll i mina båda händer och vi kollade i varandras ögon.

"Du är så gullig på bilden." Viskade Harry i mitt öra.

"Tack, du med." Viskade jag med ett litet fnitter. Sen var jag tvungen att gå på toa så gick upp till övervåningen. När jag öppnade badrumsdörren då såg jag Ariana och Louis kyssa varandra hon hade sina ben runt hans midja.

"Oj, här går det hett till!" Sa jag skrattande och dem slutade kyssas och kollade mot mig. De log mot varandra. Sedan tog Ariana min hand och drog mig ut från badrummet neråt. Vi gick tysta ut från studion och fram till vår bil. Ariana satte sig i förarsätet.Exakt när vi stängde dörrarna började jag skratta.

"Så du och Louis, eller?" Sa jag och log.
Hon rodnade och kollade ner sen nickade hon samtidigt som hon startade motorn och körde hemåt.

"Men, Letty du borde nog inte säga till någon om det du såg. Vi tänkte berätta idag." Sa hon och kollade mot mig. Jag nickade förstående.

"Okej, men du.. Det är en sak jag måste säga dig." Sa jag lite nervöst hon kollade oroligt på mig. Vi stannade framför vårt och killarnas hus.

"Vad är det Letty?" Sa hon och rättade till sin klänning. Jag harklade mig lite.

"Jo. Jag tror jag är kär, i Harry." Sa jag och kliade mitt huvud. Hon fnittrade mot mig och log.

"Jag visste det!" Sa Ariana och skrattade hon öppnade bildörren och sprang in i vårt hus. Jag klev ur bilen och gick in i huset. Jag gick upp till mitt rum och bytte mina kläder jag tog på mig min vita magtröja och mina svarta mjukis byxor. Jag satte håret i en snygg hästsvans. Jag gick ner till köket och tog ett glas vatten och gick ut på verandan och satte mig på kanten. Jag kisade mot solnedgången, plötsligt kom Ariana. Hon log mot mig hon satte sig bredvid mig, jag kramade henne mjukt.

"Detta är livet!" Sa jag och suckade djupt. Efter en stund började jag tänka en hemsk tanke.
"Men du, tänk om inte Harry gillar mig." Sa jag oroligt.
"Haha, det behöver du inte oroa dig för." Konstaterade hon. Jag log mot henne plötsligt öppnades och stängdes ytterdörren, vi båda gick upp och möttes av killarna i hallen.

"Hej!" Sa Ariana och gick fram till Louis och kramade honom, han gav henne en lätt kyss på läpparna. Vi andra började skratta, Ariana log mot oss och Louis gick med henne ut. Vi andra kolla storögt mot dem. Jag kollade på dem när som gick ut hand i hand då började jag komma ihåg Richard. Jag sprang upp i mitt rum. Jag kände mig ledsen fast jag ville inte gråta. Då öppnade någon dörren och in kom Harry.

"Mår du bra?" Sa han oroligt och satte sig bredvid mig.
"Ja, eller nej.." Sa jag. Han fortsatte att kolla på mig så jag fortsatte.
"När jag kollade på Ariana och Louis då började jag komma ihåg Richard." Sa jag lite ledset och kollade ner.
"Han förtjänar inte dig, du behöver nån som kan ta hand om dig." Sa Harry tröstande och kramade mig hårt.

"Harry, Jag måste säga dig dig sak." Sa jag nervöst.
"Okej, Vad är det?" Sa han och kollade på mig med ett leende.
"Jag.. Jag gillar dig!" Sa jag snabbt och kollade ner.
"Gör du?" Sa han förvånat och kollade på mig med stora ögon.
"Ja, alltså jag har fått känslor för dig. Om du inte gillar mig så är det okej liksom." Sa jag igen.
"Inte gillar dig? Du skojar, jag har gillat dig jätte länge." Sa han och log mot mig jag kollade upp och log mot honom. Han kom närmare, våra läppar möttes i en kyss. Vi slutade kyssas och gick ner. När vi kom ner satt Liam, Zayn och Niall och spelade Xbox. Jag och Harry satte oss bredvid dem.

"Letty kan du göra en macka åt mig?" Sa Niall och log mot mig.

"Haha, självklart!" Sa jag och gick in i köket och började göra en macka åt Niall.
"Jag hjälper gärna till!" Sa Harry och kom in i köket. Han ställde sig bredvid mig och vi började göra en macka. Han kollade på mig och log.

"Du är så vacker.." Viskade han gulligt.
"Du är det bästa som hänt mig." Viskade jag tillbaka. Han kysste mig.
"Ska vi göra middag åt alla?" Frågade jag och han nickade då kom Liam in.
"Vad gör ni?" Frågade han och log mot mig och Harry.
"Vi tänkte göra middag åt alla, vill du hjälpa till?" Sa jag och log mot han.
"Gärna!" Sa Liam och kom in i köket.
"Liam, jag och Letty är tillsammans nu." Sa Harry.
"Äntligen!" Skrattade han. Jag och Harry log mot honom.
"Grattis ska jag väll säga då." Skrattade Liam.
"Grattis till vad?" Fråga Niall som nyss kom in.
"Letty och Harry är ihop!" Ropade Liam glatt.
"Jasså, Grattis ni passar verkligen ihop." Sa Niall och skrattade.
"Vilka passar ihop?" Sa Zayn plötsligt och kom in i köket.
"Ehh.." Sa jag och kollade på Harry. Han log mot mig och blinkade.
"Jag och Letty är ihop!" Sa Harry glatt.
"Vad roligt, jag visste att ni hade något." Sa Zayn och blinkade med ena ögat.
Vi alla började skratta. Efter ett tag kom Louis och Ariana in igen, de log mot oss. Liam började genast berätta vad som hänt medans de var borta.
"Grattis!" Sa dem tillsammans och vi började skratta.
"Så snart är maten färdig." Sa jag till de andra. Dem gick ut till vardagsrummet igen.

Såå nu är 14 klar hoppas ni gillar det! Kommentera! Lovi skriver mer snart!
Puss och Kram! ;) <3

Presentation


Hello dear readers, this is a blog where two teenagers are in charge writing different magical novels. We make up everything ourselves, and all copying is reported! Leave a like and a comment, or suggestions. xx

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

magicnovels


Ovido - Quiz & Flashcards